Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΑΙΓΙΝΑ : ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ, ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

 Ένας ένας και με τη σειρά. Μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας

Όπως και να το κάνεις όμως, άσχημο είναι. Να θες να πας σπίτι σου και να έχεις ανάγκη γορίλες… Ενώ μέχρι χτες …. Στο ποσό των 2.550 ευρω ανέρχεται το κόστος μεταφοράς  των γοριλών του υπουργού…. Πάρε ρε φίλε ένα σκυλάκι… Να παίζουν και τα παιδάκια μέσα στο καράβι….Τι τα θες τόσο μεγάλα κλουβιά να κουβαλάς πέρα δώθε… Για 3-4 διανυκτερεύσεις στην Αίγινα, εγκρίνεται δαπάνη 2.550 ευρω για την μετακίνηση της προσωπικής ασφάλειας του υπουργού..  Έπρεπε ήδη ο δήμος να έχει εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία :

Do you like  mademoiselle the Greece ?
Η Αίγινα είναι ένα ασφαλές μέρος για όλους τους Τουρίστες….

Αυτή είναι η αλήθεια. Κανείς κυβερνητικός δεν κινδυνεύει στην Αίγινα και από ότι ξέρω δεν κινδυνεύει και σε άλλα μέρη.. Εμείς κινδυνεύουμε από τους κυβερνητικούς και δεν έχουμε και ….γορίλες !! 

Σημείωση….
Δεν πιστεύω να αιφνιδιάστηκε ο Δήμος… Προφανώς έχει ενημερωθεί και έχει λάβει τα μέτρα του… Ο άνθρωπος μπορεί να χρειαστεί την πισίνα του… Την καθάρισαν  άραγε ή απλά αρκέστηκαν στην έκπτωση που του έκαναν …..  Χρωσταγε στον δήμο, η Κλεοπάτρα της Αίγινας, το γάλα που γέμιζε την πισίνα του 6500 ευρω και σε μια κίνηση αλτρουισμού σύσσωμο τοπ δημοτικό συμβούλιο, διαπαραταξιακη επιτροπή ονομάστηκε, διέγραψε τα 4000 ευρω. Ήταν μια προσφορά των δημοτικών μας αρχόντων… ελληνική φιλοξενία γαρ…
Ο υπουργός καθάρισε έτσι με 2500 ευρω ! Με τέτοιες τιμές θα κάνω κι εγώ πισίνα…. Έτσι κι αλλιώς οι γιδοβοσκοί θα κλαίνε…. Τους ξεφτιλίσανε την τιμή του γάλακτος… Τι από την τσέπη τους οι δημοτικοί σύμβουλοι, θα πλήρωναν την έκπτωση…. Έπρεπε κι εμείς οι ……γιδοβοσκοί να δώσουμε το κάτι τις μας για το αφρόγαλο του υπουργού….

Νικήτας Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: